Brf Björkängen en del av Vårgårda

HÄR ÄR DET ENKELT ATT LEVA OCH BO

En karta som visar Vårgåra Med tanke på det geografiska läget har man väldigt goda pendlingsmöjligheter och närhet till Göteborg, Alingsås, Borås, Trollhättan, Landvetter flygplats m.m. Vårgårda är också ett väldigt aktivt samhälle med rikt föreningsliv och många aktiviteter. Här finns friluftsområden med härliga stigar, sporthall, ishall, konst- och naturgräsplaner – allt för den aktive.

Här finns förskolor, skolor (F-9), gymnasium, bibliotek, äldreboende – ja, allt du kan tänka dig för ett tryggt och trevligt samhälle.

I Vårgårda är priserna fortfarande väldigt attraktiva och framförallt ungdomar från bland annat Lerum, Partille och Göteborg upptäcker att man får mycket för pengarna och att det inte tar många extra minuter med tåg för att pendla till och från Vårgårda jämfört med Alingsås. Snart är också motorvägen till Vårgårda klar, vilket ger orten ännu bättre möjligheter till utveckling.

Industrin och tjänstesektorn i kommunen växer och antalet jobb ökar hela tiden. Framåtandan är unik och utmärker Vårgårda på ett positivt sätt. Vi tror att prisutvecklingen kommer att vara mycket positiv framöver.

Fler och fler utifrån flyttar hit och upptäcker hur bra allt är i Vårgårda. Här är det helt enkelt lätt att leva…

Centrum av Vårgårda
Det är latt att pendla med tog om man bor i Vårgårda
Vårgårda ligger nära natursköna områden
Cykelsport är starkt i Vårgårda
Björk ett signum för Brf Björkängen